EnSl
Kranjska Gora | Slovenija
apartmentstrata@gmail.com

+ 386 (0)30 33 88 00

Lokacija

Domačija in počitniška hiša Trata se nahajata na zavidljivi lokaciji v očarljivi alpski vasi Gozd Martuljek na obrobju Triglavskega narodnega parka (Kranjska Gora 3 km).
S svojim 4000 m2 velikim posestvom vam nudi veliko mero zasebnosti in miru. Pogled skozi okno vam bo vzel sapo - Špik in okoliški vršaci so tako blizu, da imate občutek, da bi se jih lahko kar dotaknili.

Tu boste na svoj račun prišli vsi – tako tisti, ki ste utrujeni in potrebujete le mir, svež gorski zrak, morda sproščujočo masažo in okusno hrano, kot tudi tisti, ki izkoristite vsako minuto za rekreacijo.

Kdor rad poizkusi lokalne specialitete in kvalitetno hrano, vas do odlične gostilne loči le 100 m. Kdor pa si rad pripravi obrok po svojem okusu, ima do najbližje trgovine le 5 minut hoje.

Aktivnosti

Le nekaj korakov od hiše, so v zimskem času urejene tekaške proge, otroci pa pridejo na svoj račun na bližnjem hribu, ki je idealen za sankanje in učenje smučanja.

In prav tu se priključite eni daljših (preko 200 km) in najlepše urejenih kolesarskih poti pri nas, po kateri se podate okoli Julijskih Alp. Krožna kolesarska pot vodi iz Kranjske Gore prek Gozd Martuljka, Bleda, Bohinja, Tolmina, Kobarida, Bovca in Vršiča nazaj v Kranjsko Goro.

Po tej stezi pridete do 3 km oddaljene Kranjske gore v pičlih 10 minutah s kolesom oziroma v pol ure, če greste peš.

Kranjska gora

Kranjska gora je seveda razred zase in velja za biser slovenskega alpskega turizma. Vsako leto gosti Svetovni pokal FIS za moške pod imenom »Pokal Vitranc« in še starejšo prireditev smučarskih poletov v Planici, kjer je človek prvič na smučeh poletel prek 100 in 200 metrov. V tej idilični vasici se najde za vsakogar nekaj. Veseli vas bodo v lokalnih restavracijah in gostilnah, za tiste, ki radi malce tvegate, pa ste več kot dobrodošli v casinoju Korona in Larix.

Odlična opremljenost apartmaja (kuhinja, ambient, prostornost), možnost otroške igre na dvorišču, ležalniki, razgled, bližina kolesarske poti, ustrežljivost oskrbnika ... se še vrnemo

Julija z družino