TRATA RESORT

O NAS

Vsebina resorta

5000 m2 veliko zemljišče, namestitev v stoletni domačiji in počitniški hiši, skedenj z družabnim prostorom, shramba za smuči in kolesa, urejena parkirišča, avtomati za napitke in prigrizke, prostor za piknike, športno rekreacijske površine…. 

Edinstvena, zaokrožena celota na področju Kranjske Gore.
Sport & Fun – navdušila vas bo prvobitnost družabnega prostora v skednju, ki nudi zatočišče tudi v deževnih dneh. Idealno za druženje, družabne igre in rekreacijo. Zelena igrišča za mali nogomet, odbojko, badminton, balinišče, namizni tenis, pikado, družabne  igre, atraktivna otroška igrala.

Kotiček za počitek z ležalniki  in klopcami.

Top lokacija

Osupnil vas bo dih jemajoč pogled na gorske vršace in mogočen Špik. Pomirila svežina zelenih travnikov ali spokojnost zimskih poljan. Prekrasna veduta vam bo ostala za vedno v spominu.
Prepričala vas bo izredna lokacija, bližina kolesarskih, sprehajalnih in pohodniških poti, tekaške in sankaške proge, smučišča, golf igrišča…
Na severni strani posestva se spokojno vije reka Sava, ob obeh njenih bregovih pa potekata prekrasni sprehajalni poti do Kranjske Gore, mimo Zelencev, naprej proti Planici in Tamarju. V bližini je kolesarska pot, ki povezuje Kranjsko Goro in Mojstrano. Od nas je odlično izhodišče za obisk Martuljških slapov, Srednjega vrha, malo dlje proti Mojstrani se nahaja Dolina Vrata in slap Peričnik. Dobesedno “čez cesto”, so v zimskem času urejene proge za tek na smučeh, v bližini je sankališče, smučišče Kranjska gora je oddaljeno le dobre 3 kilometre. Bližina Avstrije in Italije omogoča obisk tudi njihovih smučišč in naravnih znamenitosti.

Unikaten ambient​

Začarala vas bo domačnost ročno izdelanega pohištva, razveseljevale drobne ideje, unikatnost ambienta. Vsak prostor piše svojo zgodbo, a vsem je skupno to, da se boste v njem prijetno počutili. Naravni materiali poskrbijo za domačnost in toplino. Če boste pozorno pogledali boste v vsakem lesenem kosu pohištva opazili trud rokodelca in v vsakem glinenem dodatku prstni odtis umetnika.