Nastanitve

TRATA RESORT
Domačija
Unikatna namestitev v domačiji

 7 LUKSUZNIH APARTMAJEV

Skrbno prenovljena kmečka hiša, ohranja kulturno dediščino podeželskega okolja. Dih jemajoč pogled proti goram, predvsem Špiku in mogočna lipa na travniku pred domačijo zaokrožujeta idilično podobo.
Notranjost domačije je obnovljena s spoštovanjem preteklosti, z veliko domišljije, z izvirnimi idejami in z umetniškimi prijemi. Prostori so prenovljeni s pridihom izginjajočega sloga naših prednikov in s spretno vključitvijo sodobnih elementov, ki omogočajo moderno bivanje. Ohranjeni so eksponati, ki opominjajo na preprosto kmečko okolje. Grobo obdelan les, naravna glina in skrbno izbrane barve dajejo občutek topline in domačnosti in ustvarjajo prijetno okolje, v katerem se čas ustavi. Leseno pohištvo je ročno izdelano in obdelano z naravnimi, okolju prijaznimi olji. Vsak kos pohištva je edinstven, čutiti je navdih rokodelca. Vse prostore krasijo ročno izdelani predmeti, ročno oblikovana svetila iz gline, slike, fotografije, ki vzbudijo občutek, da se nahajate v galeriji. Domačija Trata ima sedem različno velikih apartmajev, opremljenih z vsem kar potrebujete za udobno bivanje. Poleg domačije je ski room za smučarsko opremo in shranjevanje koles, na razpolago je zadostno število parkirnih mest. Gosti domačije lahko uporabljajo družabni prostor ”Sport&Fun” v skednju. Na voljo je tudi gril in športni poligon na posestvu

TRATA RESORT
Počitniška hiša
Trata_Resort-2024_104
Udobna namestitev v počitniški hiši

 3 PROSTORNI APARTMAJI  |  KUŽKI DOBRODOŠLI

Samostojna hiša na mirni lokaciji, primerna za družine, pare in zaključene družbe. V hiši so trije prostorni in udobno opremljeni apartmaji, ki nudijo vse kar potrebujete za breskrben oddih. Vsak apartma ima neko posebnost – naj bo to starinsko pohištvo, ročno izdelani detajli ali le igra z barvami. Na travniku ob hiši se nahaja vrtna hiška z žarom, od koder vam pogled nehote uhaja na čudovito gorovje in Špik. Tu si lahko v miru pripravite kosilo, se pogovorite s prijatelji, otroci pa imajo dovolj prostora za brezskrbno igro in raziskovanje na travniku. Na voljo so vam tudi ležalniki. Za tiste, ki si ne morejo privoščiti oddiha brez računalnika, je poskrbljeno z brezžično internetno povezavo (Wi-Fi). Dobrodošli so tudi vaši hišni ljubljenčki. Na voljo je 6 parkirnih mest.

TRATA RESORT
Skedenj
SPORT & FUN družabni prostor

 ZA VSAKOGAR NEKAJ ZABAVNEGA

V skednju se nahaja Sport & Fun- zabavno družabni prostor. 

Na voljo je namizni tenis, pikado, biljard, ročni nogomet, ristanc, človek ne jezi se, …

Odprto 8.00 – 22.00.